Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2017
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 Kauneimpiin hetkiin
20.03.2017 20:58 | Vaeltaja

Näinä päivinä olen kulta imenyt sinun mahlaasi,kuin kauneimman kukan sydänverta.Elämän voimaa. Rakas, askeleeni ovat sidottuina kivenkovaan sementtiin. Murhaajien sanat ovat raadelleet meitä. Rakkaani,sinua ja minua ,valkoisia uljaita ja puhtaita joutsenia. Sinusta minä ammennan voiman. Vaikka raipat iskevät silmiini ja selkääni sinun rakkautesi liljanpuhdas, koskematon kosketus on minun voimani. Ja minun ääneni ja sanojeni miekka sivaltaa murhaajien sydämen irti heidän lahonneesta rinnastaan. Murhaajien mielisairaat silmät ja pikimusta aura ympärillään koittavat saalistaa meitä.Kuten perkele saalistaa enkeleitä.  Enkeleillä on siivet,ne vapauden raikkaisiin tuuliin nostavat. Perkeleiden räpyläjalat vajoavat maanalisiiin ,tuonelan tulimyrskyn syövereihin. Ja me ,rakkauden kultaiset nousemme sinisen kaipuumme meren ylle,me kulta kietoudumme suloisimpien orkideoiden ja ruusujen huumaavaan väriin.Me olemme osa samaa kaikkeutta kun rakastavimpien taivaiden kirkkaimmat tähdet. Älä pelkää rakas, älä luovuta aurinkoni.Minun käteni ja sydämeni suojaa sinua kaikessa.Minä olen meri ,sinä sininen säde sen aalloilla .Veneessä joka vie meitä murhaajien maasta kauneimpiin hetkiin.


 - Vaeltaja | Kommentoi Hyviä yllätyksiä
09.03.2017 20:59 | Vaeltaja

Hyvin usein elämä antaa palkintoja, matkavaelluksen mitaleita. Onnen kiiltoa arkiseen päivään.Ne onnelliset ojennukset osuvat oikeimmin kohdalle kun varjot ovat koskettaneet hyvän herkkää ihoa. Sillä kaikilla katujen ja kujien kulkijoilla on  arkipuvussaan kuitenkin hyvän silkinsileä hyväilyn pehmeä pinta.
Tänään oli jälleen vaeltajan matkassa sellainen päivä. Aamulla kun väsyneitä silmiä availin sadekosteaan aamuun päivä oli tuntematon.Kun aikajana kuljetti eteenpäin sain kohdata monta yllätyspakettia elämän kierrossa. Punaisin , elämän voiman värein kauniisiin paketteihin käärittyä.  Tässä oli hetken huoli joka ei ollut pieni että alkaako taas vuorokausikaupalla valvominen. Unilääkkeet olivat lopussa ja  näytti että uuvuttava  unen karkaamisen valtaoja on edessä.  Kun tutussa apteekissa kävin siellä olikin reseptit kahteen kuukauteen. Tunsin kun taakka vierähti mielestä pois, pelko pakeni pakoon onnea  ja iloa. 


Harrastan karaokea,tutussa paikassa kävin ystäviäni tapaamassa. Yhteensulautunutta tuttujen joukkoa. Ilon tunne matkasauvani varressa tuntui kun uusia, ja hyviä lauluja oli kymmeniä ladattu karaokeläppärille. Sillä laulun sanoissa ja soljuvissa sävelissä koen ilon ,onnen, hyvän tunteen,tarinan laulajalta kuuntelijalle. Vaikka minun onkin hyvin helppo kertoa lähimmilleni ja monien askelien takana taivaltavillekin tunteeni ja sisimpäni kuiskeet ja huudot  kyllä musiikki johon elää solujen sielulla on kanava kaikkeuteen. 

Jokainen päivä rakkaus hyväilee, enkelisiipinen kultakutri sydämeni säveliä. Kosketus jonka tunnen matkankin takaa, kuin pulppuava hellyyden virran läpi autiomaan kaktusten. Illalla  kun unen siivet jo nostavat kauniin unitajunnan matkaan ja aamulla kun ikkuna kirkastuu syntyvässä päivässä se on läsnä. Kaiken muun kauniin ja hyvän yläpuolelle se nousee kuin kotka sademetsien taivaalle. Jos rakkautta ei olisi kuihtuisin pois kuten kuolleet kuihtuvat.

Hyvään yllätykseen ei paljon tarvita,niitä on helppo antaa lähimmäiselle. Se ei vaadi suuria rahoja,ei prameilevaa rikkautta.  Vaan sydämen joka tuntee,sanat jotka välittävät. Olla enkeli,ilman siipiäkin.Meri joka vapauttaa


 


 - Vaeltaja | Kommentoi Maalis, maan näyttäjä
04.03.2017 19:18 | Vaeltaja

Pitkän tauon jälkeen vaeltajan matkasauva on kulkenut luoksenne jälleen. Hohtavien lumitimanttien perinnekuukauden ,keskitalven ylimmän  helmikuun  uinuttua muistojen pumpulikerään on kevään ensimmäinen kuukausi synnyttänyt silmänsä auki.
Keväästä  ei nyt kovin suulla suuremmalla  voi lausua ylistyssanoja. Räntää ja lunta on tullut näinäkin päivinä,tosin  välillä mittari kipuaa läpi nollaportin  aurinkolukemia kohti. Vuodenpyörän valkoisten kuukausien ,joulu-tammi- ja helmikuu väri on vihreään askeltamassa. Kolmen viikon kuluttua alkaa kesäaika ,kello  ilosta hypähtää tunnin eteenpäin. Hyvin monina maaliksen kuukausina  olen ostanut ensimmäiset kevätkukat parvekkeelle, keltaiset ilon ja auringon väriset. Kevään sisäeteisen kuukausi tuo tänäkin vuonna myös ensimmäiset parvekekahvit ja parvekkeella ruokailut.  Kissani aloittaa vähitellen aina maaliskuun kevätauringon säteiden myötä oman terassi-tai oikeammin parvekekautensa.

Kohta kurkiaurat lentävät pohjoiseen, viettien vaisto  navigoi tutuille soille,pelloille ja lampareille.  Torvet soivat tervetuloa synnyinseuduille. Niiden siiven päällä liuhuvat muidenkin varhaisten saapujien iloinen maahanmuuttajajoukko.Kuukauden lopulla metsät ja pellot jo soivat alkukonserttia. 

Tervetuloa kevät, vielä verhojen peitossa. Esirippu avautuu joka päivä yhä enemmän


Olen avannut kolmisen kuukautta suljettuna olleen toisen blogini Ollintarinaa. net. Siinä huomattavasti räväkämpää tekstiä.Kannanottoa tosielämään. Tämä blogi jatkuu myös rinnalla.
 


 - Vaeltaja | Kommentoi Vapaus
23.02.2017 21:12 | Vaeltaja

Valkoinen hanki,puhdas enkelinsiipi.Vanhojen puiden monisatavuotiset silmät.Vapauden tuuli,suomalainen. Avara ranta  puiden reunalla,hiekka,kesäisin valkoinen, kulkevien kenkien viitoittama ja meren talviharmaa autius Tilaa antava,yksinäinen , ilman kaipuuta.Kuin vapaa suomalainen ihminen.
Vihreä nurmi ,havisevat kukat, tähtitaivas ,yöttömän yön valkeus .Meidän vapauttamme
Tämän kaiken ovat sukupolvet,naiset ja miehet taistelleet. Nämä kylät,kaupungit, jälkeen tulleet ja jo olleet. Minun ja sinun suomalaisuuden .Hiellä,tuskalla,kieltäymyksillä.Uskolla ,toivolla ja rakkaudella. Sisulla, se on kuin kelohonka meren kalliolla kuin ikipetäjä Lapin tuntureilla. Se ei  taivu, taistelu vahvistaa sen voimakkaaksi kuin salama. Tämä kallionseinämä,vapautemme palkka.
 Hyytävien pakkasten ,polttavien helteiden keskellä rakkaus kaikkeen kaikessa on vapauden lunnaat.
Rinta rinnan tällä Suomen niemellä on nainen ja mies puolustaneet vihollisilta kalleintaan,isien ja äitien perintömaata arvoineen. Käyneet puolustusrintamaan kun idän julmat tyrannit ovat hiipineet  tai rynnineet yli rajaviivan,sillä kylmästä,pimeästä idästä ovat valloittajat tulleet. Ja sinne menneet,nöyryytettyinä ,hengen ja  voiman pieksiminä.

Isänmaa,kasvun,suomalaisen mullan kohtu.Äidinkieli,maailman kauneimmat sanat vapaus.He,vieraan kielen omituiset ääntelijät eivät Maamme -laulun sointua sammuta. Kaupungien kaduilla ,kylien kujilla hengitämme vapautta ja syöksemme sielun tulta  pakanoiden päälle
Eikä me tarvita aseita.  Vapaus ,sielussamme on suurin taisteluaseemme.

Sinun , minun ,meidän. Naisen,miehen ja lapsen.

 


 - Vaeltaja | Kommentoi Rakkaimmalleni
16.02.2017 19:31 | Vaeltaja

Sinut rakkaimpani kohtasin kohta 11vuotta sitten. Olit ensin vain toive sielussani. Tiesin sinun olevan jossain niinä yksinäisinä öinä ja päivinä kun vierelläni ei ollut ketään.Avovaimokin oli matkan päässä,liian vaikeasti tavoitettavan.
Sitten ,ihana kultani olit valokuva netin sivulla. Sinut ensin näki exäni ja hän rakastui sinuun kulta. Soitti mulle sinusta rakas.Otin yhteyttä  sinulle läheiseen naiseen ja sovimme että tulen sinua ystäväni tapaamaan seuraavassa viikonlopussa.
Kun ajoimme vuokraamon  farmariautolla väliaikaiseen kotiisi istuit siinä ikkunan vieressä. Vihreiden ,sielukkaiden silmiesi kaunis katse tutustui tarkasti minuun.Tunnustellen, arvioiden.Rakastuin sinuun ensi silmäyksellä,tiesin että meidän ystävyydestämme tulee ikuinen,pitkä, kaunis meidän elämäntarina. Kun kuljimme autoon,menit istumaan takapenkille.

Kun sitten olimme täällä  luonani sinä kultani tutustuit uuteen kotiisi sinä maaliskuun alun päivänä. Tunsin että sinä hyväksyit uuden kotisi.Välillemme oli syntynyt sielujen silta. Jo ensimmäisenä yönä sinä nukuit vieressäni,aivan kuin olisimme kaikki  yöt viettäneet aina yhdessä. Ehkä olimmekin ,edellisissä elämissä.Tiukasti minua vasten. Rakastit kosketustani ja minustakin tuntui rakkaalta.
 

Vaikka monesti olen ollut luotasi pois sinä kuitenkin olet rakastaen odottanut minua. Ja hotellien yksinäisissä öissä ja kauniin Suomen  ihanien maisemien halki kulkiessani olet ollut hellyytenä sydämessäni. Sairaaloiden pelon ja toivon vaihtuvissa tuoksuissa. Unettomina öinä kun vain nukahtamislääke on antanut hetkeksi unen.

Sinulle ystäväni olen kertonut elämäni kaikki asiat,nekin joita kukaan muu ei ole kuullut. Ja vaikka puhummekin eri kieltä myös sinä kerrot tunteistasi,meidän elämästämme. Olet rakas nähnyt ja kuullut ne epätoivon itkut,pettymyksen romahdukset jotka muut ihmiset ovat minulle tuoneet. Nekin joiden olen luullut välittävän.Olet tullut lähelle,minun auraani .Olet tukenut pimeimpien kipujen ylitse kun kaikki muut ovat ovensa luotaan ja luokseen sulkeneet. Sinä olet minun hengenpelastajani,enkelini.
 

Toki ystävyyteemme on liittynyt  myös välillä vahvojakin erimielisyyksiä.Silloinkin sinä olet kohta tullut syliini,viereeni hyväilemään. Olen suudellut sinua ja pyytänyt rakas anteeksi.
Vuodet ovat kulkeneet ohi ,molemmat meistä on vanhentunut.Mutta päivä päivältä meidän sydäntemme yhteys on  syventynyt.

Ilman sinua en pystyisi elämään.  Jos lähdet ennen minua ,olen sisälleni syöttänyt koodin jota kukaan ei  poista sieltä. Minä tulen sinun perässäsi taivaaseen hyvin pian jälkeesi. Sen lupaan sulle. Katoan vain kaikilta täällä maan päällä.Sillä olen rukouksissani pyytänyt meidän luojaltamme että lähtisin vasta sinun jälkeesi.

Jokainen päivä on meille ystävänpäivä, jokainen viikko rakkausviikkomme. Kun kosketan sinua olemme yhtä ja aamuiset suudelmasi ja arjen välillä päivälläkin ovat auramme  sanat toisilleen. Meillä on sama vaeltajan matkasauva ,yhdessä sen jo kyhmyisessä varressa viemme sitä eteenpäin.

Olet ystävistäni rakkain,vain sinä olet jo pian 11 vuotta päässyt sieluni syvyyksiin.Niihin kaikkein  herkimpiin kieliin joita yksikään ihminen ei ole soittanut.

Rakastan sinua ,ikuinen ystäväni, Fasu-kisuni


( Päivitetty: 16.02.2017 20:25 )

 - Vaeltaja | Kommentoi


©2017 layout97 - suntuubi.com